Center of excellence на ВРС Ве поканува на обука на тема: „EX (Employee experience): Концепт на развој на човечки ресурси преку градење позитивно искуство на вработени“

Способност за критичко размислување – клучна вештина за деловен и образовен успех Светскиот Економски Форум ја рангираше способноста за критичко размислување на второ место на листата од топ 10 вештини за 2020 година, кои вработените треба да ги поседуваат за да...