Center of excellence на ВРС Ве поканува на обуката: „EQ:Развој и примена на емоционална интелигенција“

Емоционална интелигенција или EQ – клучен елемент за нашиот личен и професионален развој и успех Светскиот Економски Форум ја рангираше емоционалната интелигенција на шесто место на листата од топ 10 вештини кои вработените треба да ги поседуваат за да постигнат успех...