Center of excellence на ВРС Ве поканува на обуката: „Sales EQ: Улога на емоционална интелигенција во Продажба“

Дата: 30 Јуни 2023 година Продажните претставници кои имаат висока емоционална интелигенција (EQ) остваруваат двојно повеќе приходи од оние со просечен резултат за EQ. До ваков резултат довеле повеќе истражувања, меѓу кои и истражувањето на The hay Group –...