Center of excellence на ВРС Ве поканува на обуката: „Sales EQ: Улога на емоционална интелигенција во Продажба“

Дата: 30 Јуни 2023 година Продажните претставници кои имаат висока емоционална интелигенција (EQ) остваруваат двојно повеќе приходи од оние со просечен резултат за EQ. До ваков резултат довеле повеќе истражувања, меѓу кои и истражувањето на The hay Group –...

Center of excellence на ВРС Ве поканува на обуката: „EQ:Развој и примена на емоционална интелигенција“

Емоционална интелигенција или EQ – клучен елемент за нашиот личен и професионален развој и успех Светскиот Економски Форум ја рангираше емоционалната интелигенција на шесто место на листата од топ 10 вештини кои вработените треба да ги поседуваат за да постигнат успех...

Center of excellence на ВРС Ве поканува на обука на тема: „EX (Employee experience): Концепт на развој на човечки ресурси преку градење позитивно искуство на вработени“

Способност за критичко размислување – клучна вештина за деловен и образовен успех Светскиот Економски Форум ја рангираше способноста за критичко размислување на второ место на листата од топ 10 вештини за 2020 година, кои вработените треба да ги поседуваат за да...

Можност за платена пракса во Вивендум Ратио Солушнс

Основана во 2014 година, Вивендум Ратио Солушнс е компанија за деловен консалтинг, посветена на креирање на промени и организациона агилност на организациите од приватниот и јавниот сектор, потребна за градење на подобра конкурентска предност и остварување на...

Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс Ве поканува на обука на тема: „Критичко размислување и способност за носење одлуки“

Способност за критичко размислување – клучна вештина за деловен и образовен успех Светскиот Економски Форум ја рангираше способноста за критичко размислување на второ место на листата од топ 10 вештини за 2020 година, кои вработените треба да ги поседуваат за да...