Center of excellence на ВРС Ве поканува на обука на тема: „EX (Employee experience): Концепт на развој на човечки ресурси преку градење позитивно искуство на вработени“

Способност за критичко размислување – клучна вештина за деловен и образовен успех Светскиот Економски Форум ја рангираше способноста за критичко размислување на второ место на листата од топ 10 вештини за 2020 година, кои вработените треба да ги поседуваат за да...

Можност за платена пракса во Вивендум Ратио Солушнс

Основана во 2014 година, Вивендум Ратио Солушнс е компанија за деловен консалтинг, посветена на креирање на промени и организациона агилност на организациите од приватниот и јавниот сектор, потребна за градење на подобра конкурентска предност и остварување на...

Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс Ве поканува на обука на тема: „Критичко размислување и способност за носење одлуки“

Способност за критичко размислување – клучна вештина за деловен и образовен успех Светскиот Економски Форум ја рангираше способноста за критичко размислување на второ место на листата од топ 10 вештини за 2020 година, кои вработените треба да ги поседуваат за да...

Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс Ве поканува да земете учество на нашата следна обука:

1. „ КАКО ДА ЈА ЗАДРЖИМЕ ПРОДУКТИВНОСТА ПРИ РАБОТА ОД ДОМА “ Дата: 11 Септември 2020 година Опис на обука Оваа обука е наменета за менаџери и тим лидери кои раководат со вработени кои работат од дома, како и за сите индивидуи кои за време на пандемијата работат од...

Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс Ве поканува на обука на тема: „ ГРАДЕЊЕ НА ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ТИМОВИ “

Дата: 27 Март 2020 година Опис на програмата: Цел на оваа обука е да ја демонстрира клучната разлика помеѓу традиционалниот менаџмент и инспирационото лидерство. Учесниците на оваа обука ќе имаат можност да се запознаат со  многу важни аспекти од организациониот...

Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс Ве поканува на обука на тема: „ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕ“

Дата: 20 Март 2020 година Опис на програмата: Живееме во динамично време во кое сме континуирано зафатени и оптоварени со многубројни обврски. Обемот на работа континуирано се зголемува, се работи со кратки рокови, промени во последна минута, дополнително модерните...