Center of excellence на ВРС Ве поканува на обуката: „Sales EQ: Улога на емоционална интелигенција во Продажба“

Дата: 30 Јуни 2023 година Продажните претставници кои имаат висока емоционална интелигенција (EQ) остваруваат двојно повеќе приходи од оние со просечен резултат за EQ. До ваков резултат довеле повеќе истражувања, меѓу кои и истражувањето на The hay Group –...

Center of excellence на ВРС Ве поканува на обуката: „EQ:Развој и примена на емоционална интелигенција“

Емоционална интелигенција или EQ – клучен елемент за нашиот личен и професионален развој и успех Светскиот Економски Форум ја рангираше емоционалната интелигенција на шесто место на листата од топ 10 вештини кои вработените треба да ги поседуваат за да постигнат успех...

Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс Ве поканува на обука на тема: „Развој и практична примена на емоционална интелигенција“

Емоционална интелигенција или EQ – клучен елемент за нашиот личен и професионален развој и успех Светскиот Економски Форум ја рангираше емоционалната интелигенција на шесто место на листата од топ 10 вештини кои вработените треба да ги поседуваат за да постигнат успех...

Coming Soon

Наскоро ! Учењето го правиме достапно и интерактивно … Center of excellence на Вивендум Ратио Солушнс најавува скоро лансирање на персонализирана LMS  платформа за online...